Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

8,0 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
7,8
Comfort
7,7
Locatie accommodatie
9,1
Faciliteiten
7,7
Personeel
8,1
Waar voor uw geld
7,4
Beoordelingen
    Robert Van Hommel
    pl
    7,9
    14 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    10
    19 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Edwin
    nl
    8,3
    5 december 2017
    Parkeren was in het stadje en het is erg lastig een parkeerplaats te vinden.
    Zeer plezierige ontvangst en behulpzaam personeel. Schone, mooie kamers. Zeer goede, centrale locatie in het historisch centrum.
    nl
    7,5
    28 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    9,2
    25 september 2017
    prima locatie dichtbij alle bars, restaurants en busstation.
    zwembad, klein en niet heel schoon. Na gebruik hadden wij alle vier jeuk aan de benen. Dit kan beter. Verder echt een prima stek.
    Op de vierde verdieping een schitterend uitzicht op de haven en three cities. Zwembad lijkt op de foto best groot maar in werkelijkhied is het zeer klein en niet echt schoon. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Appartement is schoon en modern. Zeer dichtbij restaurants en bars. Het busstation ligt op zo'n 10 min en voor 2 euro kan je alle kanten op. Golden bay strand is 55min reizen en is een perfect strandje om lekker te chillen en zwemmen. Huren van een strand bedje kost je €5,- en een parasol huur je voor €4,- .
    Ruud
    nl
    7,5
    18 september 2017
    Leuk hotel op schitterende lokatie
    De slaapkamer was klein met een piepkleine kast. Tassen uitpakken is niet echt mogelijk
    Mooie locatie met schitterend uitzicht op de Grand Harbour vanaf het dakterras. De receptionist was erg behulpzaam: hij regelde een taxi en heeft ons eerder binnengelaten om de tassen te kunnen droppen. Hierdoor hadden we een hele dag in Valletta.
    Ann
    be
    7,9
    11 september 2017
    Het was een leuk verblijf
    Niets aan te merken
    merisi suites is in een rustige straat gelegen maar toch dichtbij de toeristische bezienswaardigheden van het centrum
    be
    7,5
    1 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Guy
    be
    5,0
    24 juni 2017
    Prijs/kwaliteit was dit redelijk duur.
    Orange
    us
    4,2
    12 mei 2017
    Locatie!
    Volkomen gebrek aan uitzicht, de kamers liggen rondom een kleine patio. Om de lucht te zien moet je op je knieën omhoog kijken. De badkamer is te klein, geen opbergruimte. De keuken/living is spartaans en in verhouding te groot. Geen koffiemachine. Er is alleen in de ochtend een paar uur iemand aanwezig voor vragen/wensen. Geen controle op wie de gasten zijn en hoe ze zich gedragen.
    Locatie
    Geert
    nl
    6,7
    9 mei 2017
    Leuk
    Op de foto's mooier dan in het echt.
    Goed gelegen. Ruim appartement.
    Norbert
    nl
    7,9
    3 mei 2017
    In een omschrijving: alles bij elkaar waar voor je geld.
    Niet alles binnen het appartement was van prima kwaliteit. Ik trok doodleuk het beslag van de deur.
    Gastvrije ontvangst door eigenaresse die enthousiast alles uitlegt. Prachtig gebouw, typisch voor de stad/streek, op prima locatie.
    Rolf
    nl
    7,9
    29 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Johan
    be
    6,5
    30 november 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jenny
    nl
    8,8
    11 november 2016
    Superlocatie
    De ligging is uitstekend, in het hart van de stad Valletta, overal dichtbij.
    Elisabeth
    nl
    7,5
    29 oktober 2016
    Heerlijke stad met veel historie.
    Niks.
    Bij aankomst kregen we, door een technisch probleem in ons appartement, een update naar een mooi appartement in een andere straat. Zeer tevreden!!! Goed opgelost.
    Alida
    nl
    7,1
    27 september 2016
    We hebben genoten van onze week in Malta mede dankzij het fijne appartement!
    De slaapkamer was 's nachts wel erg licht door kunstlicht van buiten en er was gezoem van de airco
    Het appartement was lekker ruim en goed gekoeld en schoon
    Noor
    nl
    8,8
    18 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marc
    be
    6,2
    6 april 2016
    ok met uitzondering dat er niets gevraagd kan worden. en geen service.
    Nooit personeel aanwezig aan "receptie", ons onthaal werd snel-snel afgehandeld, betalen, sleutels overhandiger en bye bye, zondag geen poets of propere handdoeken. wc papier werd niet bijgevuld, keukenhanddoek niet vervangen. Het vertrektijd van onze taxi eenzijdig verlaat, wij vroegen om ons oorspronkelijk uur (telefonisch) ze zeiden ja , maar deden dit niet, kortom service beneden alle peil.
    Ligging, wifi, uitrusting keuken
    be
    5,8
    15 maart 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten